Ezeket vidd nyaralni

Apró kellékek családi nyaraláshoz

Indul a kaland!

 

Minden bepakolva, az összes bőrönd lezárva, minden lurkó az autóban. Utazás, megérkezés, bejelentkezés, lepakolás EUFÓRIA! A lehetetlen küldetés teljesítve: nyaral a család! De mik azok az apróságok, amik segíthetnek megőrizni nyugalmunkat, mégis sokszor nem is gondolunk rájuk? Összeállítottuk nektek az ideális étrend-kiegészítő csomagot egy önfeledt családi nyaraláshoz!

Tipp!

 

Utazásokhoz válasszátok a kapszulás vagy tablettás esetleg tasakos termékeket! Nem ömlenek ki, és nem jelentenek problémát egy repülő út esetén sem.

Vitaminpótlás

 

Ismeretlen tájat látogatunk meg, változik a napirendünk, nem biztos, hogy mindig biztosítani tudjuk a megfelelő gyümölcs- és zöldségbevitelt, ezért az immunrendszer megerősítésében segíthet, ha multivitamin étrend-kiegészítőt veszünk be. Szervezetünk legyengülhet a megváltozott körülmények hatására. Ne kockáztassunk!

Bélflóránk egészsége

 

Egzotikus tájakon járva óhatatlanul előfordulhat, hogy bélflóránk nem tud alkalmazkodni a helyi ételkülönlegességekhez. Ilyen problémák orvoslására mindig legyen nálunk probiotikum, hogy egyetlen élményt se kelljen a szállodai szobánk menedékére cserélnünk. A Bioextra FloraMix probiotikuma különlegesen magas CFU számával már 3 éves kortól alkalmazható, így a család egészének segítségére lehet. Almarost és inulin segíti a jótékony bélbaktériumok munkáját. Gyermekeknek a kapszula tartalmát vízben oldva is adhatjuk.

Fáradékonyság, az idegrendszer normál működése

 

A nyári vakáció elsősorban a pihenésről szól, de sok stresszel is járhat. Mindent összeszervezni, mindenkiről gondoskodni egy idegen környezetben komoly kihívás lehet. Ilyenkor a vitaminok pótlása mellett nagyon hasznos lehet a feladatok könnyedebb kézben tartásához, és a teljesebb pihenéshez a magnézium pótlás. A magnézium, a C-vitamin és a B6-vitamin egymást segítve hozzájárulhatnak a fáradékonyság csökkenéséhez, az idegrendszer megfelelő működéséhez, és részt vesznek a normál energiatermelő anyagcserefolyamatokban. Bioextra Magne+C+B6 étrend-kiegészítőnk igazi segítőtárs lehet egy valóban pihentető nyaraláshoz.

logo2.png

Bioextra Immun Maxi Forte multivitamin rágótabletta   gyermekeknek és  felnőtteknek

Bioextra Zrt | Magyarország

bioextra@bioextra.hu

  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify Social Icon
logo2.png