Anyu nyaral!

Pihenésre fel!

 

Nincs is jobb annál, amikor nekivágnak a csajok a világnak, együtt elmennek kikapcsolódni, és otthon hagynak minden problémát. Kedves Hölgyek, összeállítottunk nektek egy csomagot termékeinkből a gondtalan időtöltéshez. Mutatjuk!

Bőrápolás

 

Nyugágy, napfény, egy jó könyv: barnulásra fel! Aztán csobbanás a medence klóros vagy a tenger sós vizébe. Ezek mind szuper, pihentető programok, de szuper igénybevételt is jelentenek. A bőröd és a hajad hidratálásáért kezdd a pihenést egy argania olajos bekenéssel. Termékünk Q10-konezim tartalmának köszönhetően tökéletes hidratálást biztosít minden bőrtípusra. Mivel nem tartalmaz mesterséges illat- és színezőanyagokat, az érzékeny bőrű hölgyek is bátran használhatják. Az olajat akár naptejetekbe is keverhetitek, így egész nap gondoskodhattok bőrötök hidratáltságáról.

Kimerültség ellen

 

Ezekre az utazásokra mindig úgy várunk, mint a messiásra. Feltöltődésre vágyunk, kikapcsolni a hétköznapok zaját, és erőt gyűjteni az előttünk álló őszi és téli kihívásokra. Sokszor a szervezetünk ekkorra már teljesen elhasználta az erőforrásait, ezért nincs az a pihenés, amit elégnek érezne. Ilyenkor jogosan gyanakszunk magnézium hiányra. Segítsük egy kicsit szervezetünk regenerálódását a Bioextra Magne+C+B6 kapszuláival. A magnézium, a C-vitamin és a B6-vitamin egymást segítve hozzájárulhatnak a fáradékonyság csökkenéséhez, az idegrendszer megfelelő működéséhez, és részt vesznek a normál energiatermelő anyagcserefolyamatokban.

Egy  kis plusz!

 

Egy kis plusz vitalitás mindig jól jön! Főleg, ha az aktív kikapcsolódás mellett döntötök. Napi 1 Bioextra Aktíg Ginseng kapszula sokat dobhat erőnlétünkön, mivel természetes formában tartalmazza a ginseng hatóanyagait.

logo2.png

Bioextra Immun Maxi Forte multivitamin rágótabletta   gyermekeknek és  felnőtteknek

Bioextra Zrt | Magyarország

bioextra@bioextra.hu

  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify Social Icon
logo2.png