Immun Maxi Forte   rágótabletta

Az Immun Maxi Forte multivitamin rágótablettát xilittel édesítettük szamóca, zöldalma és narancs ízben vásárolhatod meg a webshopban.

A napi vitaminszükségletet 3 éves kortól két tabletta, 11 éves kortól három, felnőttek részére négy tabletta fedezi. A vitaminok széles palettáján túl ásványi anyagokat is tartalmaz.

 

Kellemes, édes íze miatt minden gyerkőc jóízűen rágcsálta tesztjeink során, sőt elmondták, hogy szívesen ennének még belőle. A tabletták A-, B6-, B12-, C-, D-, és E-vitamint tartalmaznak, emellett folsav kalcium és cink támogatja komplex hatásukat.

De mire jó  ez a  sok minden ami benne van?

Az A-vitamin részt vesz az immunrendszer támogatásában, míg a B-vitaminok a vérképzésben, és támogatják az idegrendszer, illetve az immunrendszer normál működését. Ezt a hatást erősíti a C-vitamin is.

 

A kalcium és a D-vitamin a csontok normális fejlődést szolgálják, emellett a D-vitamin támogatja a normál izomműködést, a csontok és fogak egészségét, a kalcium megfelelő szinten tartását a vérben, és immunerősítő hatású.

 

Az E-vitamin védi a sejteket az oxidatív stressztől, a Cink pedig a csontok, a haj, a bőr, a köröm felépítésében, a látás karbantartásában, az immunrendszer normál működésében játszik szerepet.

Multivitaminunk fontos összetevője az acerola kivonat, ami természetes C-vitamin forrás és antioxidáns hatású.

Képernyőfotó 2020-06-04 - 22.39.02.pn

Máriatövis

Gyógynövényünk

a máj védelmében

Immun Maxi Forte Lelőhelyek!

Országszerte megtalálod az Immun Maxi Forte vitaminokat a bioboltok és a patikák polcain, online is megrendelheted csak kattints erre a gombra!

Forte Kapitány

 

Kalandjai 

Ismerd meg Forte Kapitányt, Természetanya legújabb segítőjét! 

Forte Kapitány kalandjai a multivitaminunk jótékony élettani hatásain túl a gyerekek képzelő erejét, kiváncsiságát, gondolkodását hivatott támogatni. Képzeletbeli mesevilága a természet szeretetére és gondoskodásra tanít. Választékos szókészlete, képzeletbeli és valós tájai, probléma felvetései a kicsik kreativitását táplálják. Kalandozz te is Forte Kapitánnyal, a kisoroszlánnal, Természetanya segítőjével! Fedezzetek fel új helyeket, szerezzetek új barátokat, és kérdezzetek bátran, ahogy Forte teszi!

Kids with Capes
logo2.png

Bioextra Immun Maxi Forte multivitamin rágótabletta   gyermekeknek és  felnőtteknek

Bioextra Zrt | Magyarország

bioextra@bioextra.hu

  • Facebook
  • Instagram
  • Spotify Social Icon
logo2.png
IMMUNmaxi_FORTE_eper_3D_jobb